COL·LEGI

Petit Claret

Durant la primera sessió del Petit Claret hem tractat l’educació emocional. Com gestionen les emocions els infants? I les mares i els pares? Com podem treballar-les a casa?

Aquest taller ha estat impartit per l’Anabel Miguel, mestra d’Educació Infantil a l’escola i experta en educació emocional. Estem molt contents i contentes perquè aquesta primera trobada ha estat un èxit!!!

La sessió es va desenvolupar en un ambient tranquil, proper i càlid on els i les protagonistes van poder compartir les seves inquietuds. L’Anabel destaca que les mares i pares tenien moltes ganes de parlar, d’explicar la seva situació i de compartir els seus sentiments en aquesta etapa de les seves vides.

L'educació emocional té un paper clau en el desenvolupament integral dels més menuts/des i s’ha de treballar, també, per part dels seus referents. Pares i mares han de saber expressar i gestionar les seves emocions a casa perquè els més petits aprenguin a fer-ho.

A més a més, l’Anabel va compartir eines i activitats perquè mares i pares puguin aplicar-les a casa per ajudar als seus fills i filles a gestionar les emocions.