COL·LEGI

Personal de neteja, infinites gràcies

En un curs atípic i diferent a causa de la covid-19, el personal de neteja i la seva tasca diària ha estat essencial perquè alumnes, famílies, professors i personal no docent hagin pogut viure i gaudir de l’escola de la manera més normalitzada possible. I a més, de forma feliç i segura!

El personal de neteja treballa de 06:00h del matí a 21:30h de la nit per mantenir les instal•lacions en les millors condicions i poder vetllar per la seguretat de tots i totes.

La seva feina ha estat clau per combatre el virus i els confinaments d’alumnes, mestres i personal no docent.

De part de tota la comunitat educativa del Claret, us volem expressar el nostre agraïment i reconeixement a la vostra tasca, dedicació i responsabilitat.

L’escola, per la seva part, ha fet una gran inversió econòmica per poder seguir i complir tots els protocols sanitaris: compra de termòmetres, mascaretes, esprais desinfectants, sabó, ventilació del centre, material de neteja, etc. Així com la creació d’un protocol de neteja, desinfecció i actuació a l’escola.

Gràcies Martina, Juana, Amaia, Rosa, Antonia F., Antonia A., Svetlana, Samia, Marisol, Noelia, Laia i Rachid per la vostra gran feina i amor a l’escola.

Altres Comunicacions
COL·LEGI

Llistat dels llibres pel curs 2021-2022

Famíies, a continuació trobareu el PDF per a descarregar el llistat de llibres