Secundària

Període obert d'inscripcions per a la plataforma Spellian

Ja fa tres anys que estem treballant amb la plataforma d’idiomes Spellian, i la nostra intenció és seguir-ho fent durant el curs vinent.

Per aquest motiu us volem recordar en què consisteix aquesta eina i quins són els seus objectius.

Amb la plataforma volem complementar la resta d'accions que es duen a terme a l'escola per potenciar l'anglès, permetent als alumnes una oportunitat única de millorar l'expressió oral en aquest idioma i incrementar el coneixement de la cultura britànica a través de xerrades setmanals entre estudiants del nostre col·legi i estudiants de col·legis anglesos.

En l’aprenentatge de qualsevol idioma, l’expressió oral és la que ens comporta més dificultat. Fins i tot coneixent el vocabulari i la gramàtica, quan volem expressar-nos verbalment se’ns presenten inseguretats i pors que fan que la comunicació no sigui el suficient fluida.

Per això, cadascun dels participants del Projecte Spellian, tindrà assignat un company anglès de la mateixa edat i cada setmana mantindran una conversa d'uns 40 minuts de durada; la meitat de la conversa serà en anglès i l'altra meitat en castellà. Les sessions es faran des de casa a través de la plataforma Zoom.

Si us voleu inscriure en aquesta nova edició, ho podeu fer fins el 31 de maig. No té cost pels alumnes.

SPELLIAN REGISTRATION FORM