COL·LEGI

Pensa amb el cor. Sent amb el cervell.

El dissabte 17 de febrer, us convidem a participar en la Jornada de Neuroeducació: "Pensa amb el cor. Sent amb el cervell", que durem a terme a l'escola i que va dirigida a totes les famílies i als docents.

La jornada girarà entorn del cervell i de com les emocions estan estretament relacionades en el procés d'aprenentatge i l'educació, i a més, hi tenen un gran impacte.

La conferència inaugural serà a càrrec de Jesús Guillén de la càtedra de Neuroeducació de la Universitat de Barcelona (UB).

La neuroeducació estudia què passa al cervell en relació als processos d'aprenentatge per tal d'establir principis imprescindibles en la tasca educativa.

Però aquests aprenentatges, no només els podem aplicar a l'aula, sinó que van més enllà: també es poden treballar des de casa.

Famílies, coneixeu i compreneu el cervell? A través dels tallers pràctics que us oferim, aprendreu eines i activitats per fomentar un aprenentatge basat en les emocions, els estímuls, el moviment i l’experimentació. I no hi faltarà el factor sorpresa!

Més informació al següent enllaç: Pensa amb el cor. Sent amb el cervell.

Us hi esperem!