ETAPA 8-11

Participem en el Campionat inclusiu de Goalball!

Estem molt contents i contentes perquè aquest dissabte 20 de maig, els nens i les nenes de 3r EP B, 4t EP D i 6è EP B han participat en la 18a edició del Campionat Inclusiu de Goalball organitzat per l’ONCE.

Hem aconseguit molt bones posicions!

  • 3r EP: el Koussay Chakhrit, la Núria Florit, l'Ahmad Sanallah, el Magí Llobet, l'Hugo Soler i el Roc Fernández han aconseguit la 3a posició!
  • 4t EP: la Valentina Sánchez, la Leire Gozalvez, la Carla Curià, el Nil Mauran, el Ramon Jiménez i el Biel Parra han aconseguit la 1a posició!
  • 6è EP: la Ghofrane Chakhrit, el Víctor Tejedor, la Tània Victori i el Nicolas Guillen han aconseguit la 2a posició!

El Koussay, la Valentina i la Ghofrane són cecs i el goalball és l’únic esport paralímpic creat específicament per a persones cegues o amb discapacitat visual.

Els nois i les noies van jugar superbé i van gaudir al màxim de l’experiència! Va ser un dia ple d'emocions on els i les autèntics/ques protagonistes van ser tots/es ells/es. Repetirem segur!

En què consisteix aquest esport?

Competeixen dos equips de tres jugadors/es cadascun i es basa principalment en el sentit auditiu per a detectar la trajectòria de la pilota en joc (porta cascavells en el seu interior) i a més a més, requereix una gran capacitat espacial per a saber situar-se en el lloc adequat.

A més, durant la competició van tenir el suport dels professors/res d’educació física, Olga Salarich i Arnau Vilella.

Moltes felicitats, nois i noies! Formeu un gran equip! L’escola serà inclusiva o no serà.