ETAPA 8-11

Participem en el campionat inclusiu de Goalball!

Estem molt contents i contentes perquè el cap de setmana del 21 i 22 de maig, els nens i les nenes de 5è C han participat en la 17a edició del Campionat Inclusiu de Goalball organitzat per l’ONCE.

És el primer cop que hi participem en representació de l’escola i enguany ho ha fet l’alumnat de 5è C acompanyant a la seva companya Ghofrane Chakhrit. 

La Ghofrane és cega i el goalball és l’únic esport paralímpic creat específicament per a persones cegues o amb discapacitat visual.

Els nois i les noies van jugar superbé i van gaudir al màxim de l’experiència! Va ser un dia ple d'emocions on els i les autèntics/ques protagonistes van ser tots/es ells/es. Repetirem segur!

En què consisteix aquest esport?

Competeixen dos equips de tres jugadors/es cadascun i es basa principalment en el sentit auditiu per a detectar la trajectòria de la pilota en joc (porta cascavells en el seu interior) i a més a més, requereix d'una gran capacitat espacial per a saber situar-se en el lloc adequat.

Equip en majúscules!

Com no podien participar-hi tots/es, una gran part de la classe de 5è C van ser espectadors del partit i els jugadors/es van ser la Ghofrane Chakhrit, la Gemma Arpa, el Max Losa, el Nil Mogán, el Bruno Prieto, el Bruno Saborit i el Marc Martínez.

A més a més, durant la competició van tenir el suport de la seva tutora, la Carla Moyano i la seva professora d’educació física, Olga Salarich.

Moltes felicitats, nois i noies! Formeu un gran equip! L’escola serà inclusiva o no serà.