Menjador

Novetat al menjador dels grans. Què vols dinar avui?

Una de les novetats d'aquest curs 2021-2022 és l'autoservei al menjador dels grans. Que et ve de gust dinar avui? Els nois i noies de l'ESO, poden triar si menjar el menú que toca aquell dia o canviar-ho per una amanida mixta i un segon a la planxa: carn, pollastre, etc. Els ingredients de les amanides són diferents cada dia per fer-les variades, equilibrades i boníssimes! 

Aquesta novetat és gràcies a l'acord que l'escola ha arribat amb Hostesa Ametller Origen, per tal que siguin els nostres proveïdors d'alguns dels productes dels nostres menús escolars.

1 2 

Com ja sabeu, l’escola disposa de cuina pròpia on cada dia l’equip de cuiners/res prepara els diferents menús previstos.

El servei de menjador ofereix un espai educatiu, d'acord amb el projecte de la nostra escola, on es treballen una sèrie d’hàbits i actituds a l’hora de dinar, així com a l'espai d'esbarjo.

Millorem dia a dia per la salut de tots i totes

L'escola, un curs més, es reafirma en la importància de l'alimentació dels nostres alumnes. Considerem que és un factor que forma part de l'educació i la formació integral de l'alumnat. Per aquesta raó, cerquem millorar, a poc a poc, els seus hàbits alimentaris seguint la guia de "L'alimentació saludable en l'etapa escolar", i que els docents els puguin treballar amb els infants i els joves.

Podeu consultar els menús mensuals en el següent enllaç: Menú novembre.