ETAPA 8-11

Nicole Martín, tercera a la final estatal de Spelling Bee 

El passat dissabte 28 de novembre, es va celebrar de manera telemàtica la final estatal del concurs Spelling Bee 2019/2020, que havia de celebrar-se a Madrid el curs passat i va haver de ser ajornada a causa del coronavirus.

Tres alumnes de Primària van representar la nostra escola: la Naida Heras, a la categoria 1, la Joana Querol, a la categoria 2, i la Nicole Martín, a la categoria 3. Elles tres havien estat les finalistes dels diferents concursos de Spelling Bee que vam dur a terme a l'escola el curs passat. I a la final van competir amb els finalistes de les altres escoles d'àmbit estatal. La Nicole Martín va aconseguir la tercera posició de la seva categoria, enhorabona! 

En aquest concurs els participants han de lletrejar una sèrie de paraules de diferents dificultats. És una molt bona manera de promoure l'aprenentatge de l'anglès. A través d'una activitat dinàmica i divertida, l'alumnat amplia el seu vocabulari i perfecciona l'ortografia en anglès. 

Volem destacar el gran esforç de la Naida, la Joana i la Nicole, tant durant la preparació del concurs com durant el concurs, totes tres han demostrat una constància i dedicació excel·lent. I també cal agrair la tasca de l'Óscar Calle, mestre d'anglès, que les va ajudar i acompanyar al llarg de les diferents fases del concurs.

Enhorabona als quatre! 

A continuació podeu veure un vídeo resum de la final:

 

Altres Comunicacions
BATXILLERAT

iFEST COUNTDOWN

Programa d'aprenentatge i competició on els joves han de desenvolupar prototips de reptes reals.
COL·LEGI

Som UNA ESCOLA AMB COR!

Gràcies per la vostra implicació en les Campanyes Solidàries d'aquest Nadal.
COL·LEGI

Bon Nadal!

Celebrar Nadal en temps de pandèmia.