BATXILLERAT

Meritxell Vallvey 3a classificada en els premis Santander-UB a Treballs de Recerca

Data:
3 de juliol

La Meritxell Vallvey, alumna de 2n de Batxillerat de la nostra escola, ha obtingut el 3r premi en la 1a edició dels Premis Santander-UB de Treballs de Recerca de Batxillerat de la Facultat de Ciències de la Terra amb el treball "Els plàstics en el medi marí". 

La Meritxell, una gran aficionada al mar i a l'ecologia ha dedicat la seva recerca a fer un estudi de la qualitat de les platges, fent una anàlisi comparativa entre una platja urbanitzada i una de verge. La seva gran tasca i dedicació s'ha vist recompensada amb aquesta distinció.  

Aquests premis, als quals s'han presentat més de 500 estudiants, volen ser un reconeixement a l'esforç en l'aprenentatge i la recerca que duu a terme l'alumnat de Batxillerat, a més a més de ser una oportunitat per establir i consolidar vincles amb els centres d’ensenyament de secundària. 

A continuació podeu veure l'acte de lliurament de premis, que s'ha realitzat aquest matí a través de la plataforma Youtube: 

Des de l'escola volem felicitar a la Meritxell per la seva gran dedicació i esforç i al Robert Vilella, com a tutor del treball, pel seu acompanyament i guiatge. 

Enhorabona!