AMPA

Marató TV3

Un any més, l'Ampa del col·legi està preparant un cap de setmana solidari en motiu de la Marató de TV3, que aquest any recapta fons per a la investigació de malalties minoritàries.

Es durà a terme el divendres 13 i dissabte 14 de desembre i, aquest any, a més de la Fundació per a la Marató de TV3, ens implicarem estretament amb la associació "Petits Superherois", creada per una família de l'escola, que ajuda a mares i pares amb fills amb Miopaties centrenuclears.

A continuació podeu veure la presentació de Superherois: 

Entre les activitats solidàries que oferirem per a recaptar fons, tindrem una obra de teatre, bar solidari, exhibicions i activitats esportives, concursos culinaris i la sempre divertida TÓMBOLA SOLIDÀRIA.

En aquest sentit volem demanar a totes les famílies, que us impliqueu i, en la mesura del possible, aporteu tots aquells objectes, corporatius o d'altres, que ens puguin ajudar a fer de la tómbola solidària tot un èxit de recaptació. Podeu portar, tot allò que penseu que pot ser sortejat a la tómbola, a la consergeria de l'escola per a la posterior classificació i sorteig.

Moltes gràcies a tots!

Mira, descobreix, actua i IMPLICA'T.