ETAPA 3-7

Llegir, una habilitat clau per aconseguir l’èxit escolar

Llegir és una de les habilitats clau per aconseguir l’èxit escolar, completar el camí acadèmic amb tranquil·litat i poder continuar amb l’aprenentatge al llarg de la vida, per aquest motiu al Claret treballem amb el projecte UBinding, que segueix una metodologia avalada científicament per a la detecció, prevenció i superació de les dificultats lectores. Treballa diferents aspectes com la descodificació, la comprensió, l'atenció i la memòria per tal de millorar l'aprenentage de la lectura i detectar dificultats.

A principi de curs, els professionals d'UBinding van fer un screening a les aules de 1r de Primària per tal de tenir un informe inicial i així definir les pautes de treball. El resultat ha estat molt satisfactori i la mitjana general ha estat realment positiva, obtenint uns resultats molt per sobre de la mitjana d'aquelles escoles que inicien la metodologia a 1r i de les que fan Petit UBinding a P5. 

També l'alumnat de 2n de Primària ha realitzat un screening final, que havia quedat pendent del curs passat, però encara no tenim resultats.

Des del Claret sabem que la iniciació a la lectura i a l'escriptura és un món apassionant pels infants i per les famílies, i creiem necessari un acompanyament adaptat a les necessitats de cada alumme.

 

Altres Comunicacions
BATXILLERAT

Visita a la Pedrera

BATXILLERAT

Tómbola Solidària

BATXILLERAT

Programa AMGEN