Menjador

L'espai del migdia, hàbits, valors i salut

El servei de menjador ofereix un espai educatiu, d'acord amb el projecte de la nostra escola, on es treballen una sèrie d’hàbits i actituds a l’hora de dinar, així com a l'espai d'esbarjo.

Un equip de monitores competent i en constant formació realitzen una gran tasca pedagògica per tal que els i les alumnes visquin un procés d’aprenentatge constant en un amibent distès i relaxat.

Millorem dia a dia per la salut de tots i totes

L'escola, un curs més, es reafirma en la importància de l'alimentació dels nostres alumnes. Considerem que és un factor que forma part de l'educació i la formació integral de l'alumnat. Per aquesta raó, cerquem millorar, poc a poc, els seus hàbits alimentaris seguint la guia de "L'alimentació saludable en l'etapa escolar", i que els docents els puguin treballar amb els infants i els joves.

En aquesta línia, com ja sabeu, treballem diàriament amb l'Ametller Origen, per tal que sigui el nostre proveïdor d'alguns dels productes dels nostres menús escolars.

Ametller Origen és una empresa que molts de vosaltres coneixeu i que es caracteritza per oferir un estàndard de qualitat i proximitat en els seus productes. 

Els productes que ens subministrarà són:

- Els làctics

- Les hortalisses i verdures fresques

- La fruita

Des de l'escola estem segurs que aquest canvi serà una millora qualitativa per als i les alumnes. I seguim treballant altres aspectes per anar millorant i adequant el servei del migdia.