BATXILLERAT

La Laia Garcia, l'Andrea Izaguirre i el Pol Rúbies competeixen a la final del YBT

Un any més, l'alumnat de 2n de Batxillerat que cursa l'assignatura optativa d'Economia de l'Empresa ha participat en la competició Young Business Talents, un programa educatiu de simulació empresarial. 

L'equip Civitas format per la Laia Garcia, l'Andrea Izaguirre i el Pol Rúbies de 2n de Batxillerat va participar a la final del concurs de simulació d'empreses Young Business Talents que es va celebrar a Madrid el passat 29 d'abril.

Han quedat en 3a posició de la seva simulació d'un total de 347 finalistes de 73 centres educatius de tota Espanya

La final va tenir lloc a Madrid el divendres 29 d'abril. Els 347 finalistes de 73 centres educatius de tota Espanya es van trobar a Madrid per a competir pel títol de "millors empresaris/ries virtuals en l'àmbit nacional". I la Laia, l'Andrea i el Pol van aconseguir la medalla de bronze de la seva simulació! Quin orgull nois i noies! Enhorabona!

Objectiu de la competició

Per a guanyar havien d'aconseguir els màxims beneficis per a la seva empresa i convertir-la en la més pròspera enfront de la resta. Per a això, van haver de treballar amb el simulador de mercat de producte i venda de cotxes, triar el disseny, gamma, mesures i versions del producte, i també definir quantes fàbriques, nombre de treballadors o instal·lacions tindria la seva empresa; així com els preus, unitats, campanyes de publicitat o insercions en mitjans.

A continuació podeu veure el següent vídeo on l'Andrea Izaguirre us explica la seva experiència i preparació pel concurs Young Business Talents: