ETAPA 8-11

"La gestió de les emocions i el treball en equip, aspectes claus pel futur del nostres peques"

La Setmana de les professions de 3r de Primària ja ha conclòs, i a continuació algunes de les famílies que hi han participat comparteixen la seva experiència amb nosaltres: 

"Gràcies a aquesta gran experiència, voldria remarcar la gran tasca que fa l' escola amb el treball del VALORS, que es comparable al que fem actualment a les empreses amb els equips. L' error com a eina d' aprenentatge, incloure la diversitat, el respecte de les opinions del altres, la gestió de les emocions i el treball el equip son aspectes claus pel futur del nostres peques. 
Una experiència molt enriquidora amb una classe plena de curiosos. M'ha encantat! 

Moltes gràcies per tot

Esther 


“Aquesta setmana vaig tenir l'oportunitat d'explicar la meva professió d'Enginyer Industrial i Consultor a les dues classes dels meus fills, Pol i Gerard de 8 anys. Les classes amb gent més jove que he impartit. Al final de cada classe, vam fer un taller d’emprenedoria (ahir va ser el Dia Mundial de l'Emprenedoria) on els alumnes van haver de pensar en idees de negoci: avions elèctrics, llaminadures personalitzades, mascotes robòtiques o una plataforma de sèries educatives "xules" van ser alguns dels exemples.

Una experiència fantàstica i molt enriquidora per a ells i, sobretot, per a mi.

Moltes gràcies per l’iniciativa”


Àlex

Ha estat una experiència molt enriquidora i m’ha encantat veure els petits tan motivats, implicats i participatius. M’ha sorprès que sapiguessin tantes coses sobre el cor, la dieta saludable i com fer maniobres de reanimació. Tant de bo poguéssim repetir l’experiència més sovint perquè és una experiència molt gratificant i que els nens sembla que ho disfrutin molt. Espero que apropant la medicina als nens els hagi omplert i els hagi despertat la curiositat.”

Àlex

No hem pogut donar cabuda a tots els voluntaris i voluntàries que es van oferir a participar i a explicar les seves experiències als nens i nenes, per això volem agrair-vos a tots i totes pel vostre interès.

Altres Comunicacions
COL·LEGI

Llistat dels llibres pel curs 2021-2022

Famíies, a continuació trobareu el PDF per a descarregar el llistat de llibres