BATXILLERAT

Informació proves d’accés a la universitat

Data:
27 de març

En relació amb la situació excepcional davant la qual ens trobem per tal de minimitzar el risc de contagi per coronavirus COVID-19 entre la població, el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) informa que sobre les diferents proves d’accés a la universitat la situació és la següent:

Es mantenen les proves PAU i d’accés per a majors de 25 i 45 anys, així com la prova d'aptitud personal (PAP) d’accés a diferents graus universitaris. 

Atesa la situació excepcional en la qual es troba el país, en aquests moments es treballa en un escenari d’ajornament generalitzat de totes les proves. Per a la celebració de les proves PAU, les noves dates seran dimarts 7, dimecres 8 i dijous 9 de juliol de 2020, en convocatòria ordinària, i abans del 10 de setembre (data pendent de confirmar), en convocatòria extraordinària.

El nou calendari de proves d’accés a la universitat es consensuarà en el marc de la Comissió d’Accés i Afers Estudiantils del CIC i, per tant, es prendrà una decisió col·legiada entre el Govern, les universitats i els representants d’estudiants.

En aquesta reunió, també s’acordarà una flexibilització en el model d’examen, d’acord amb el fet que l’alumnat ja ha completat tres quartes parts del curs corresponent a segon de Batxillerat.

Mentrestant, des del CIC es vol fer arribar als estudiants i a les seves famílies un missatge de serenor, atès que, en tot moment, es garantirà que els alumnes de la convocatòria 2020 accedeixin a la universitat respectant els principis d’igualtat, mèrit i capacitat que sempre, i també en circumstàncies excepcionals, han de regir l’accés i l’admissió als estudis universitaris.

Des del CIC també es recorda que els estudiants tenen al seu abast el portal Canal Universitats, on poden accedir a exàmens de la PAU d’anys anterior, així com a l’eina de preparació de la prova Posa’t a prova.

Altres Comunicacions
COL·LEGI

Preinscripció escolar 2020-21

La preinscripció per Infantil, Primària i ESO serà del 13 al 22 de maig.
ESO

Freewater es classifica al TOP 10 del Social Innovation Relay

Programa per incentivar l'emprenedoria.
COL·LEGI

Gran èxit de la Cursa virtual Claret Barcelona!

El 14 de maig vam córrer tots junts!