BATXILLERAT

Graduació 2n de Batxillerat

El dissabte 12 de juny, els alumnes de 2n de Batxillerat van celebrar el seu acte de graduació a l’escola, acompanyats de les seves famílies, els professors i altres membres de la comunitat educativa del Col·legi Claret.

Aquest va ser un acte molt emotiu en què l’alegria i la tristesa es van superposar i alternar. Per una banda, tots sentim una gran alegria perquè a partir d’ara els nostres alumnes començaran la universitat, cosa que vol dir que la tasca que hem fet tots plegats ha donat el seu fruit. Però alhora també sentim tristesa pel fet de que marxen i s’acaben així aquests anys inoblidables de convivència en què, tots plegats, no hem deixat de treballar i vetllar per la seva educació, formació i preparació per a tot allò que els caldrà afrontar d’ara endavant.

L’acte es va iniciar amb un discurs per part de la cap d’estudis de batxillerat, Judith Pla, que també va presentar i dirigir l’acte. La Judith els hi va demanar que en cap moment deixin de lluitar per transformar el món en un lloc millor, i assolir els objectius que s’han proposat i també els  va recordar que no oblidin mai que el Claret és casa seva i que sempre ens hi trobaran quan ens necessitin.

Seguidament, l’Anna Aisa, en representació de les famílies de l’escola, va fer un parlament molt emotiu manifestant el seu agraïment cap el professorat de l’escola.

Després d’això, va arribar el moment tan esperat: els alumnes, un a un, van pujar a l’escenari, on els seus tutors els hi van entregar les orles i els birrets. Per la seva banda, alguns dels alumnes graduats van fer un bonic discurs amb referències simpàtiques i entranyables cap a tot el professorat i l’escola i on el toc d’humor no va faltar. Tot plegat va agradar molt al nombrós públic present.

Finalment el titular del centre, el Josep Sanz, després de dirigir a tots els assistents unes paraules, va recordar que aquest any es celebren els 150 anys de la fundació de l’escola Claret.

La vetllada va comptar amb diverses actuacions musicals del grup “Terra Alta” format per alumnes d’aquesta promoció que van tocar diverses cançons, totes del grat dels assistents a l’acte de graduació. Els hi donem les gràcies per haver animat i posat música en aquesta celebració tan especial.

En acabar, les famílies i l’alumnat de 2n, van obsequiar els seus professors i professores amb un agradable regal que mai oblidaran.

Des de l’escola us desitgem molt bona sort d’ara endavant. Recordeu que sempre tindreu les portes obertes del centre per visitar-nos i retrobar-nos.

 

Podeu trobar la gravació en directe i sencera i un recull d'imatges de la vetllada si cliqueu aquí.

Altres Comunicacions
COL·LEGI

Llistat dels llibres pel curs 2021-2022

Famíies, a continuació trobareu el PDF per a descarregar el llistat de llibres