ESO

Freewater es classifica al TOP 10 del Social Innovation Relay

Data:
15 de maig

La miniempresa Freewater, creada per la Martina Alonso, el Jordi Font, l'Hèctor Via Dufresne i el Guillem Gasch a l'assignatura optativa d'Emprenedoria de 3r d'ESO, s'ha classificat al TOP 10 del Social Innovation Relay, programa de Junior Achivement.

El passat mes de febrer ja van aconseguir classificar-se al TOP 20, el qual els va permetre gaudir de 3 sessions de mentoria per poder elaborar el pla de negoci i un vídeo promocional (tot en anglès).

Els deu seleccionats participaran a la final nacional, que es realitzarà durant la primera setmana de juny en un format 100% online. Tots els grups podran comptar amb la col·laboració de voluntaris que els ajudaran a perfilar els informes i a preparar l'exposició pública de la final.

El programa Social Innovation Relay està organitzat per Junior Achievement i té com a objectiu incentivar l'emprenedoria entre els joves de 14 a 16 anys des d'un punt de vista social. La idea és que els joves mirin al seu voltant, detectin una problemàtica o un necessitat social, proposin una solució viable i dissenyin de quina manera desenvoluparan aquesta solució.  

Enhorabona per la feina ben feta i molta sort a la final! 

Altres Comunicacions
COL·LEGI

Preinscripció escolar 2020-21

La preinscripció per Infantil, Primària i ESO serà del 13 al 22 de maig.
COL·LEGI

Gran èxit de la Cursa virtual Claret Barcelona!

El 14 de maig vam córrer tots junts!