BATXILLERAT

Finalistes a la Mostra Audiovisual Josep Maixenchs

Els alumnes Xavier Blanch, Max Bartolí, Joan Collado i David Vicente de 2n de Batxillerat, que cursen la matèria de Cultura Audiovisual, han estat seleccionats per la final de la Mostra Audiovisual Josep Maixenchs amb el documental "El valor dels docents"

Aquest documental tracta sobre la importància de la docència i els valors que transmeten els professors als mateixos alumnes. Per tal de poder transmetre correctament aquest missatge, comptem amb la col·laboració d'un professor de l'escola, en Rafael Banegas, que ens explicarà quina és la seva rutina i ens transmetrà de primera mà la seva tasca com a docent, la seva relació amb els alumnes i companys de feina junt amb els seus punts forts i dèbils. Per complementar les seves declaracions des d'una altra perspectiva, diversos alumnes i professors donaran la seva sincera opinió sobre la seva funció com a docent i el seu tarannà.

Per últim, aporten una conclusió general que engloba la seva hipòtesi (realment la docència influeix als joves) junt amb les declaracions d'en Rafael i els testimonis.

La gala final serà el pròxim 26 de maig en format en línia que es retransmetrà a través de YouTube a les 20h. Serà aleshores quan un jurat expert emetrà el seu veredicte.

Paral·lelament hi haurà els Premis del Públic que ja estan actius. A partir del següent enllaç, podeu accedir a la votació per donar-hi suport. Ens ajudeu a aconsenseguir vots?

Vot del públic (categoria Documental): El valor dels docents 

A continuació us deixem amb el vídeo documental: