BATXILLERAT

Erasmus+ comencem!

El programa Erasmus+ és un projecte d’intercanvi finançat per la Unió Europea, que té per finalitat fomentar la innovació educativa, impulsar l’intercanvi de bones pràctiques europees i participar en activitats de caràcter internacional.

Actualment, oferim dos programes Erasmus+ vinculats a les assignatures de 1r de Batxillerat Emprèn Erasmus i Química.

  • @go_atheneum_dering, a Bèlgica: És una oportunitat única per l’alumnat que busca desenvolupar habilitats emprenedores, projectes innovadors d'emprenedoria i treballar en equips multidisciplinaris.
  • @campusmanillagymnasium, a Suècia: L’alumnat investigarà sobre un tema de divulgació científica dins del camp de les ciències: física, química, biologia i geologia. La investigació es basarà en una recerca bibliogràfica i experimental i com a resultat, hauran de crear un pòster de divulgació científica i realitzar una presentació oral del projecte treballat.

L'Erasmus+ és un programa d'intercanvi que consta de dues fases: la primera, rebem a l'escola l’alumnat procedent de Bèlgica i Suècia i en la segona fase, els noies/es del Claret viatgen a l'estranger.

Avui hem iniciat la primera fase! I perquè pugueu seguir aquesta aventura i conèixer quines activitats, sortides i tallers realitzaran els nois/es, us animem a seguir els dos comptes d'Instagram gestionats per les i els protagonistes:

Estem molt contents/es de poder participar en aquest intercanvi, ja que fomenta la convivència amb companys/es d’una altra escola i serveix per conèixer altres models educatius, cultures i costums.