COL·LEGI

Ens ajudeu a omplir el rebost del “supermercat solidari Claret”?

Com cada any en arribar aquestes dates la nostra escola posa en marxa la Campanya “Nadal Solidari”.

L’objectiu és fer arribar aliments bàsics i de Nadal a les persones necessitades del nostre barri, on any rere any (i especialment aquest) es fa més palesa la crisi que vivim. Tots sabem que els més necessitats sempre acaben sent els més perjudicats. 

Aquest any, degut a la realitat que ens envolta, no ens és possible fer la recollida d’aliments “físicament” a l’escola. Però sí que podem col·laborar-hi econòmicament i que Càritas-D.I.S.A. (DIstribució Solidària d’Aliments) compri directament els aliments i els faci arribar a les famílies del barri amb més greus dificultats econòmiques.
 
Per això us proposem que ens ajudeu a omplir el rebost del “supermercat solidari Claret”. Tots els nens i nenes portaran a casa un “llistat solidari” com aquest:

Hem explicat a les classes quines dificultats tenen algunes famílies del barri i com els podem ajudar. De manera voluntària, us proposem que cada família trieu quins aliments i en quina quantitat els voleu “comprar”, us expliquem en el següent vídeo: 

Com funciona?

Cada “aliment” (fruita, carn, llet, brou...) té el cost d’1€. Podeu marcar quins voleu aportar com a família i calculeu l’import total. 

Del dilluns 30 de novembre al divendres 11 de desembre pel matí els alumnes poden portar a classe el llistat (amb les X marcades) i els diners amb els que els  “compreu” (dins d’un sobre) per entregar-ho al tutor/a. 

Totes aquestes aportacions s’ingressaran al CC de Càritas-DISA ens ha fet  arribar la demanda i que s’encarregaran de comprar els aliments i de distribuir-los a  les famílies necessitades. 

Si voleu, també podeu fer la vostra aportació directament al CC de CÀRITAS DISA ES 73 2100 3039 4522 0035 5486 amb el concepte “Nadal Solidari Claret” o portar  els aliments a CARITAS-DISA (C/Nàpols 171 baixos, de 9 a 13h) o a la parròquia del Cor  de Maria (C/Pare Claret 45, de dll a ds de 18,30 a 20,45h. i dg d’11 a 13h i de 18,30 a  20,45h). 

Gràcies per IMPLICAR-VOS en aquesta acció solidària! 
  
Comissió de Nadal Solidari 
 

Altres Comunicacions
BATXILLERAT

iFEST COUNTDOWN

Programa d'aprenentatge i competició on els joves han de desenvolupar prototips de reptes reals.
COL·LEGI

Som UNA ESCOLA AMB COR!

Gràcies per la vostra implicació en les Campanyes Solidàries d'aquest Nadal.
COL·LEGI

Bon Nadal!

Celebrar Nadal en temps de pandèmia.