ETAPA 3-7

Els nens i les nenes de 1r EP són cuiners i cuineres!

Després de dos cursos afectats per la pandèmia, enguany no només ens hem desfet de la mascareta sinó que també ens hem pogut retrobar amb les famílies. I quina il·lusió fer-ho!!!

A 1r d'EP hem convidat als pares i mares a participar en uns tallers de cuina, que s'han realitzat durant tres setmanes a l'escola. Les famílies han estat les encarregades de buscar i proposar les receptes més originals i divertides, i conjuntament amb les mestres de 1r l'han dut a terme amb els infants.

En aquest taller, un dels principals propòsits ha estat fomentar l'autonomia, el treball en equip i l'escolta activa dels nens i les nenes, ja que s'han trobat que havien de manipular diferents aliments  per arribar al resultat esperat.

En acabat, però, encara els hi quedava una última missió: netejar i endreçar l'espai en el qual havien estat treballant. És important que els més menuts i menudes aprenguin que l'ordre i la neteja formen part de l'activitat i la diversió.

I sabeu què? Al llarg d'aquestes setmanes, ens hem trobat amb: eriçons, pingüins, cucs, ossos panda, gats, ratolins... No sabíem que cuinar era tan divertit!

Entre ganivets, pastanagues, olives, maduixes i plàtans hem pogut gaudir d'unes setmanes amb molts sabors diferents i, sobretot, molt ben acompanyats/des! Moltes gràcies famílies!!!