EXTRAESCOLARS

Els Menudets del Club Hoquei Claret reben un premi molt especial!

Durant la temporada 2013-14, el Consell Escolar d'Esports de Barcelona, a través de la feina i la proposta desenvolupada amb l'Institut de Barcelona d'Esports va desenvolupar, amb molt d'encert, el Semàfor de Valors.

El Semàfor de Valors és una iniciativa, que més enllà del resultat, pretén estimular l'actitud, el comportament, la implicació, l'esforç i altres valors propis de la dinàmica esportiva dels diferents agents que participen en l'activitat competitiva.

Aquesta temporada han estat els Menudets de Club Hoquei Claret, els que han tingut l'honor de rebre aquest premi del Semàfor de Valors en la modalitat d'Hoquei Patins Prebenjamí.

Amb la mateixa il·lusió que l'equip ha jugat tots i cadascun dels partits, vàrem anar a recollir el premi a l'Aliança de Poblenou.

Els Menuts del CH Claret s'han guanyat el premi amb l'esforç de tota la temporada i amb l'alegria cada cop que aconsegueixen donar una petita passa (d'un mateix o d'un company). I és que les seves cares d'il·lusió amb les que gaudeixen de l'hoquei no tenen preu!

Moltes felicitats Menudets, sou tot un exemple a seguir!