BATXILLERAT

El TR de Batxillerat arriba a la seva fi per l'alumnat de 2n

9 de desembre de 2021

A l’escola hem dedicat dos dies al treball de recerca (TR) de batxillerat. El dijous 9 de desembre, van venir antics alumnes del col·legi, ara universitaris, que van fer en el seu moment treballs de recerca força notables, per orientar i assessorar els i les alumnes de 1r de batxillerat que comencen aquest mes de desembre el seu treball.

Algunes de les preguntes que es plantegen els nois i noies de 1r de batxillerat quan comencen a configurar el seu treball de recerca normalment són, entre d'altres: Com delimitar el tema? D’on treure la informació? Qui em pot ajudar? Com he d’estructurar el treball? Quins objectius em marco en la recerca? Etc.

En aquesta jornada del dia 9, els antics alumnes Claret van intentar resoldre tots aquests dubtes i van orientar els alumnes de 1er a fi i efecte de realitzar un treball de qualitat.

10 de desembre de 2021

En aquest mateix sentit, el divendres dia 10 els alumnes de 1er de batxillerat van assistir a les exposicions orals dels treballs de recerca dels alumnes de 2n, per poder agafar idees sobre com enfocar el seu treball, i en com fer la presentació corresponent davant del públic.

Aquest divendres dia 10, va ser una jornada molt intensa, ja que els alumnes després de molts mesos d'estudis, investigacions, plantejaments i proves, van haver de presentar els fruits de tot plegat davant dels diferents tribunals formats per professors del centre.

A l’escola li donem molta importància a aquest treball, perquè considerem que permet a l'alumnat assolir la competència d'aprendre a aprendre, treballar la recerca i el tractament de la informació, a més d’aprofundir en algun tema del seu propi interès.

Enhorabona a tots els i les alumnes!!!

La dedicació de tot un any us ha fet experts i bons divulgadors de les vostres inquietuds i de les vostres futures professions. De ben segur que quan mireu enrere i penseu en el vostre Batxillerat, el Treball de Recerca serà un dels records més entranyables.