BATXILLERAT

"El gran dia"

Us proposem un pla perfecte per aquest cap de setmana, prepareu unes bones crispetes, poseu-vos còmodes al sofà i... que comenci la pel·lícula: "El Gran dia", fruit del treball de recerca d'en David Vicente de 2n de Batxillerat. 

Trailer: "El gran dia"
Pel·lícula: "El gran dia"

En David Vicente ha dirigit i produït la seva primera pel·lícula: "El gran dia" com a part fonamental del seu treball de recerca de Batxillerat. A continuació en David ens presenta la seva obra:

"En aquest treball s’estudien els principis teòrics fonamentals del so en el cinema i la seva evolució des que existeix, per després realitzar un llargmetratge on es durà a terme tot el prèviament recercat. Aquesta pel·lícula s’ha gravat dins l’escola durant l’estiu, apareixen molts dels professors que coneixeu tals com l’Oriol Ràfols, l’Edu Vázquez, en Rafael Banegas entre molts altres i aquest treball de recerca és únic al Claret, mai s’ha fet res semblant.

La trama de la pel·lícula és la següent: uns companys d’escola, en Xavier, en Jaume i en David comparteixen una afició junts, formen part d’un grup de música. Com s’apropa Sant Jordi volen preparar un petit concert a l’escola. En veure que necessiten practicar més, decideixen quedar-se un cap de setmana a l’escola clandestinament, ja que és l’únic lloc on podien practicar sense problemes. Finalment s’acaba convertint en una simple excusa per investigar un seguit d’estranys successos que porten observant des de pocs dies abans de preparar El Gran Dia. Sospiten que el seu professor de filosofia, Oriol Ràfols, té alguna cosa a veure amb l’estranya aparició d’un diari personal. El que descobreixen un cop s'han quedat tancats dins l'escola canviarà les seves vides per sempre." 


El resultat és espectacular, i de ben segur la seva trama plena de moments d'intriga i suspens us atraparà. Esperem que us agradi! 

Altres Comunicacions
BATXILLERAT

Visita a la Pedrera

BATXILLERAT

Tómbola Solidària

BATXILLERAT

Programa AMGEN