COL·LEGI

Dual Diploma: un repte únic!

Data:
8 de maig

Al Claret oferim el programa extraescolar Dual Diploma (Batxillerat Dual) que permet obtenir la Doble titulació del Batxillerat estatal i nord-americà, obrint portes a l'alumnat per cursar estudis universitaris als Estats Units.

Una oportunitat única per fer immersió lingüística en anglès dins d'un entorn d’aprenentatge i d'assolir competències personals a través de l’esforç, la responsabilitat, la gestió de tasques i l’autonomia. 

El procés de matriculació pel curs vinent ja ha iniciat i restarà obert fins el 31 de maig. Poden acollir-se al progama tots aquells alumnes que durant el curs 2020-21 cursaran 3r d'ESO, 4t d'ESO i 1r de Batxillerat.

A l’apartat del Dual Diploma del web del Col·legi trobareu tota la informació sobre el programa i el procés de matrícula.

El dimarts, 12 de maig a les 19h, convidem a les famílies interessades a una trobada ZOOM per poder atendre dubtes i preguntes. Per participar-hi cal inscriure's a través del següent formulari.

Abans de la trobada, us recomanem que mireu el vídeo de presentació que ha preparat Academica, la institució nord-americana que gestiona la plataforma digital on es cursen les classes.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb l'Elizabeth Lynch, la coordinadora del projecte: elizabeth.lynch@claretbarcelona.cat

Altres Comunicacions
COL·LEGI

Preinscripció escolar 2020-21

La preinscripció per Infantil, Primària i ESO serà del 13 al 22 de maig.
ESO

Freewater es classifica al TOP 10 del Social Innovation Relay

Programa per incentivar l'emprenedoria.
COL·LEGI

Gran èxit de la Cursa virtual Claret Barcelona!

El 14 de maig vam córrer tots junts!