COL·LEGI

Dos alumnes obtenen accèssit en el Concurs de Dibuixos Matemàtics de l’ABEAM

El Pol Bravo Camps, alumne de P4D; i la Lia Espinosa Santesmases, alumne de 2nC,  han obtingut el primer accèssit i el quart accèssit de les seves respectives categories en  el 9è. Concurs de Dibuixos Matemàtics, organitzat per l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’Estudi i Aprenentatge de les Matemàtiques).

Enguany tampoc no era possible la celebració d’un acte de lliurament de premis de manera presencial. Així doncs el passat dia 4 de juny, l'organització va emetre en directe pel seu canal de Youtube l’acte de lliurament de premis on es van mostrar els dibuixos finalistes i  l’alumnat premiat va poder donar una petita explicació de la matemàtica que contenen les seves obres.

En el següent enllaç trobareu el suport visual que es va fer servir per a la presentació: 9eCDMABEAM_Cloenda2021_web

Felicitem especialment el Pol i la Lia, que hi van participar amb el seus dibuixos “Caravana de rectangles” i “Ciutat Punt de Fuga”,  però també a tot l’equip docent, que ha estat motivant l'alumnat en la realització dels dibuixos; i a tots els nens i nenes d'Educació Infantil i Primària que han participat en aquesta edició del concurs.