Secundària

Diferents cervells, diferents superpoders!

Ahir dijous 3 de desembre vam poder iniciar el projecte HEROIS amb la implicació de l’alumnat de 2n de Batxillerat i 2n d’ESO.

Aquest projecte el vam iniciar el curs passat i té com a objectius principals millorar la relació entre l’alumnat i evitar casos d’assetjament escolar.

La primera missió dels superherois (alumnes de 2n de Batxillerat) consistia en fer comprendre que tots els cervells aprenen de manera diferent i evitar que això representi motiu de discriminació o d’exclusió. Amb aquesta finalitat, durant la setmana del coneixement, els superherois van poder participar a la xerrada-taller liderada per Anna Torres i Maria Ribas, mestres d’educació infantil de l’escola i titulades en neurociència, per tal de reflexionar i contextualitzar el tema. Després de la xerrada, des de la matèria de filosofia, els superherois han preparat diferents activitats a l’entorn de la missió DIFERENTS CERVELLS, DIFERENTS SUPERPODERS dirigides a l’alumnat de 2n d’ESO (herois).

La novetat d’aquest curs ha estat que la trobada no s’ha pogut fer presencialment i s’ha fet a través del meet. Tot i els problemes tècnics inicials, la missió ha estat un èxit!!! 

Esperem poder completar amb èxit més missions ben aviat!
 

Altres Comunicacions
BATXILLERAT

iFEST COUNTDOWN

Programa d'aprenentatge i competició on els joves han de desenvolupar prototips de reptes reals.
COL·LEGI

Som UNA ESCOLA AMB COR!

Gràcies per la vostra implicació en les Campanyes Solidàries d'aquest Nadal.
COL·LEGI

Bon Nadal!

Celebrar Nadal en temps de pandèmia.