ETAPA 3-7

Dansa Ara, ball i música!

L’alumnat de 2n de Primària ha participat en l’acte final del projecte Dansa Ara celebrat al Palau Sant Jordi.

Dansa Ara és el programa d'esport educatiu amb més participació d'alumnat de primària de Barcelona.

El projecte, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, amb la gestió de Programes Municipals del CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona), vol promoure l’activitat física i l’esport a través de la dansa contemporània i el break dance i forma part del programa municipal “L’Escola fa Esport a la Ciutat”.

Al llarg del curs els nens i les nenes han adquirit els coneixements de moviment rítmic i expressiu corresponents a la seva etapa educativa i han practicat els diferents balls.

Els i les mestres d'Educació Física i d'Educació Musical han tingut un paper clau per transmetre els coneixements adquirits amb els i les professionals del treball del cos i de la dansa i d'aquesta manera fer possible aquesta gran trobada on els nens i les nenes són els i les protagonistes de l'espectacle.

A l'acte final hi van participar més de 9200 infants de 236 centres educatius de Barcelona. La sessió va començar amb l’actuació dels ballarins/nes professionals del Conservatori de Dansa de l’Institut del Teatre. A continuació, va ser el torn dels nens i nenes, amb la ballada final!

Que el ritme no pari!