ETAPA 3-7

Dansa Ara

El passat dimarts 20 d'abril, l'alumnat de 2n de Primària va participar de l'acte final del projecte Dansa Ara, que enguany va tenir lloc a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, en lloc del Palau Sant Jordi, per tal d’adaptar-se a les mesures sanitàries corresponents.

El projecte Dansa Ara, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, vol promoure l’activitat física i l’esport a través de la dansa contemporània i forma part del programa municipal “L’Escola fa Esport a la Ciutat”.

Al llarg del curs, els nens i nenes han pogut adquirir els coneixements de moviment rítmic i expressiu corresponent a la seva etapa educativa a través de la pràctica de 7 danses: Immi Rahat Titsawaq, General Bum Bum, Follia d’Espanya, Carmina Burana, i Gopher Mambo, For Children, Vol 1, no 10 Allegro molto i Fjol Sa Gick Jag Med Herrarna i Hagen. Els mestres d'educació física i d'educació musical també han tingut un paper clau per transmetre els coneixements adquirits amb els professionals del treball del cos i de la dansa.

A l'acte final hi van participar 4281 infants de 203 centres educatius de Barcelona. La sessió va començar amb l’actuació dels ballarins/nes professionals del Conservatori de Dansa de l’Institut del Teatre i dels ballarins/nes de la Companyia Factoria Mascaró. A continuació, va ser el torn dels nens i nenes, que van posar en practica les 7 danses.

L’actuació es va celebrar sense públic a causa de les restriccions sanitàries, tot i que els familiars van poder seguir l’activitat en directe a través del web de BCN esports. També podeu veure fotos i vídeos de l'alumnat de la nostra escola a la Galeria de Fotografies d'Educamos. 

 

Altres Comunicacions
COL·LEGI

Llistat dels llibres pel curs 2021-2022

Famíies, a continuació trobareu el PDF per a descarregar el llistat de llibres