BATXILLERAT

Connectem amb el món professional

El passat dijous 12 de desembre, amb l'objectiu de treballar la motivació i l’orientació acadèmica dels nostres estudiants de Batxillerat vam realitzar diferents tallers i visites a empreses destacades de les diferents branques.

L'alumnat de1r i 2n del Batxillerat tecnològic va visitar l’empresa FLUIDRA, a la Garriga. FLUIDRA, és una empresa multinacional, líder a nivell mundial, dedicada a desenvolupar serveis i productes innovadors en el mercat de la piscina residencial i comercial. Fluidra opera en més de 45 països, compten amb més de 135 delegacions comercials i 30 centres de producció al voltant del món. L’equip humà està format per més de 5.500 empleats. Els alumnes van visitar la divisió de IT Services (serveis de tecnologies de la informació), on van anar passant per tots els departaments i els diferents professionals els explicaven què fan, com es treballa i quins perfils professionals es requereixen per cada tipus de feina.

L'alumnat de 2n de Batxillerat de Biologia van realitzar un taller de Bioinformàtica que tenia com a objectiu acostar els estudiants a aquesta disciplina, tot mostrant de forma pràctica eines bioinformàtiques molt bàsiques i la seva aplicació en diferents problemes biològics. El taller es va realitzar a ESCI-UPF, l’Escola Superior de Comerç Internacional de la Universitat Pompeu Fabra.

L'alumnat de 2n del Batxillerat social van fer un taller de branding "Marca Personal i com vendre’s a un mateix" a l’espai TeamLabs. En acabar van visitar l’empresa Pasiona, que desenvolupa solucions a mida de software, d’intel·ligència artificial i projectes socials amb base tecnològica. Utilitza la metodologia Agil, una metodologia de desenvolupament que es basa en l'adaptabilitat de qualsevol canvi com a mitjà per augmentar les possibilitats d'èxit d'un projecte. A més, el seu model d'empresa pel que fa al tracte dels treballadors és molt interessant i innovador.

Les tres activitats van ser molt interessants i enriquidores per apropar els alumnes al món professional.

 

Altres Comunicacions
COL·LEGI

Preinscripció escolar 2020-21

Consulta el calendari del procés de preinscripció.
ESO

Freewater es classifica al TOP 10 del Social Innovation Relay

Programa per incentivar l'emprenedoria.
COL·LEGI

Gran èxit de la Cursa virtual Claret Barcelona!

El 14 de maig vam córrer tots junts!