COL·LEGI

Comunicat del Col·legi Claret sobre la COVID-19

Data:
11 de març

Seguint amb el compromís de mantenir-vos informats sobre la posició del Col·legi respecte a les actuacions que cal dur a terme en prevenció de la COVID-19 us volem comunicar el següent:

D’aquest comunicat, volem destacar els següents apartats:

 • El Departament d’Educació insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Les sortides lectives que impliquin un sol centre es poden mantenir. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades, certàmens, etc.
   
 • Donada la importància de l’acció educativa en relació a les mesures de protecció, s’insta els centres a formar els alumnes en les mesures recomanades pel Departament de Salut.
   
 • Es recorda que davant de possibles casos, els centres han de posar-se en contacte amb el 061 Salut Respon també amb les direccions dels Serveis Territorials o del Consorci d’Educació de Barcelona. Des d’aquests òrgans territorials, de la mà del Departament de Salut, es farà seguiment dels casos i de les consultes.

Atenent a aquestes indicacions i amb la voluntat de col·laborar responsablement en els esforços per tal de minimitzar els factors que puguin facilitar la propagació de la malaltia, al Col·legi hem pres les següents mesures:

 1. A partir de demà, dijous, 12 de març, queden suspeses totes les activitats acadèmiques que estaven previstes realitzar fora de l’escola. Això vol dir que totes les sortides programades per a totes les etapes fins el divendres, dia 27 de març inclòs, queden anul·lades.
   
 2. A partir de demà, dijous, 12 de març, a les 17.00h., queden suspeses totes les activitats extraescolars organitzades directament pel Col·legi. Això vol dir que les activitats esportives de Bàsquet, Handbol, Hoquei i Patinatge i les activitats de l’Espai Cultura que es feien a l’escola a partir de les 17.00h. queden anul·lades, de moment, fins el divendres, dia 27 de març inclòs.
   
 3. En aquesta mateixa línia, a partir de demà, dijous, 12 de març, a les 17.00h., la Biblioteca restarà tancada i el Servei de permanència de la tarda (de 17.00h a 18.00h.) també queda suspès. Això vol dir que a partir de les 17.00h. de demà i fins al proper divendres, dia 27 de març inclòs, el Col·legi restarà tancat per a qualsevol persona aliena al personal del centre.
   
 4. També, amb el mateix sentit de precaució, des de demà, dijous, 12 de març, suspenem les classes de natació de totes els cursos. Durant aquestes hores de piscina, l’alumnat romandrà a les aules respectives. Per a l’alumnat d’ESO, respecte a l’activitat de piscina, s’atendrà a les indicacions que rebin del Cap d’estudis.
   
 5. Es mantenen amb normalitat totes les activitats programades dins de l’escola en horari lectiu. També, com a excepció a les activitats anul·lades, es mantenen amb normalitat el Servei de permanència del matí a partir de les 7.45h. i les activitats de l’Espai Cultura del migdia.

Per altra banda, us informem de les actuacions que l’equip docent, portem a terme amb l’alumnat:

 1. Reforçarem les mesures d’higiene perquè, tot l’alumnat es renti les mans, a més d’abans i després de dinar com ja s’està fent, també abans i després de l’esbarjo.
   
 2. A cada aula hi haurà un cartell amb les mesures bàsiques d’higiene personal a seguir en aquests casos.
   
 3. Als principals plafons de l’escola hi haurà cartells amb informació sobre la COVID-19.
   
 4. Demà dijous, a totes les etapes farem una activitat de sensibilització i informació amb l’ajuda de material audiovisual:


Finalment, per tal de col·laborar a difondre una informació correcta i professional que us pugui ser d’ajuda per conèixer més detalls i poder parlar-ne amb els vostres fills, us facilitem els següents enllaços:

Som perfectament conscients que algunes de les mesures que apliquem us poden generar algunes molèsties o dificultats d’organització familiar, però estigueu segurs ens guia el sentit de responsabilitat de posar per sobre de tot la salut dels vostres fills i filles.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Altres Comunicacions
COL·LEGI

Preinscripció escolar 2020-21

La preinscripció per Infantil, Primària i ESO serà del 13 al 22 de maig.
ESO

Freewater es classifica al TOP 10 del Social Innovation Relay

Programa per incentivar l'emprenedoria.
COL·LEGI

Gran èxit de la Cursa virtual Claret Barcelona!

El 14 de maig vam córrer tots junts!