BATXILLERAT

Classificats/des en 8a posició en la Lliga de Debat en anglès!

Com sabeu, hem estat participant en la Lliga de Debat en anglès i des de l'escola hi hem competit amb els i les alumnes de 1r de Batxillerat: Laia Vidal, Maria Rodriguez, Aina Fernández, Emma Martín, Francesc Colom i Aleix Ponz. 

La lliga ha constat de dues parts. La primera són quatre fases, quatre debats en anglès sobre temes diferents i una segona part que ha constat d'enfrontaments de quarts de final, semifinals i final. Durant la primera fase, es puntuen els debats i se sumen punts per a classificar-se en els 8 primers llocs. La segona fase, consta de debats eliminatoris.

Amb el resultat dels debats de la primera fase, ens vam classificar per al debat de quarts de final! Aquest, va ser el dissabte 7 de maig vs l'escola Corazón de María (Gijón). Tot i la gran participació dels i les nostres alumnes, els guanyadors/es van ser els de Gijón. Enhorabona per aquesta 8a posició de tota Espanya!

Moltíssimes felicitats Laia, Maria, Aina, Emma, Francesc i Aleix!! Estem molt orgullosos/es de vosaltres! I moltes felicitats també al seu professor i coach Pere Parés, heu treballat de valent!

Classificació

Al següent enllaç podreu veure la classificació de la primera fase: Classificació de la Lliga de Debat.

En el següent vídeo podreu veure la Grand Final:

Què és la Lliga de Debat d'AMCO?

És una lliga de debat en anglès en l'àmbit nacional entre els i les alumnes de secundària. L'objectiu del programa és promoure l'aprenentatge de l'anglès a través del desenvolupament de les competències comunicatives i argumentatives vinculades a la capacitat d'exposar idees, opinions, sentiments i experiències d'una manera coherent i fonamentades.

Durant el transcurs de la lliga de debat, es desenvolupa el pensament analític, crític i creatiu de l'alumnat, despertant la seva curiositat i provocant que es plantegin noves preguntes i pensaments.

A més, es treballen valors com el respecte, l'escolta activa, l'empatia i l'esportivitat durant la competició.