BATXILLERAT

Classificats al TZOH Challenge 2019

Dos projectes de 1r Batxillerat s'han classificat al concurs #TZOH Challenge 2019 proposat per Aigües de Barcelona i The Zone of Hope, l’experiència de realitat virtual que tracta sobre els efectes del canvi climàtic.
 
En una primera fase del conurs, el Claret va ser una de les 10 escoles pre-seleccionades. Cada una d'aquestes 10 escoles podia presentar com a màxim 2 projectes mediambientals escolars, i els 2 projectes del Claret han quedat en primer i segon lloc dels 4 seleccionats.  

El repte pretén que els joves desenvolupin iniciatives disruptives i creatives al voltant de la gestió sostenible i responsable dels recursos en els seus centres educatius, per lluitar contra el canvi climàtic. El repte tindrà una duració de 60 dies, durant els quals hauran de crear solucions innovadores al repte plantejat.

El concurs #TZOHChallenge tindrà un màxim de 50 equips, amb una desena de mentors especialitzats en business, innovació i sostenibilitat, que acompanyaran els participants i els donaran suport al llarg de tot el programa.
 
Us seguirem informant! 
 
 

Altres Comunicacions
COL·LEGI

Preinscripció escolar 2020-21

Consulta el calendari del procés de preinscripció.
BATXILLERAT

Meritxell Vallvey 3a classificada en els premis Santander-UB a Treballs de Recerca

Treball de recerca premiat: "Els plàstics en el medi marí"
ESO

Pau Ubach obté el primer accèssit al Concurs de Fotografia Matemàtica

Fotografia premiada: "Igualtats notables delicioses".