Alumni

Claret Orienta

L’orientació acadèmica i professional és una tasca prioritària en el nostre centre i té com a finalitat ajudar a l'alumnat en la construcció del seu itinerari futur, tant acadèmic com professional. Aquest objectiu ha d’implicar tant al centre, com als mateixos joves i a les famílies.

Per a ajudar-los en aquesta tasca d’orientació, programem, per a 4t d’ESO i Batxillerat, el que hem anomenat Cicle Claret Orienta:

El passat 31 de gener van venir a l’escola antics alumnes de la casa a explicar-los la seva experiència estudiant a la universitat, un grau superior i la seva experiència professional. Els nois i les noies van respondre a preguntes com:

- Quin Batxillerat van triar?
- Quina realitat viuen a la Universitat?
- Metodologia d’estudi?
- Què fer en un futur?
- Carrera de doble grau?
- Sortides amb un grau superior?
- Quins consells ens doneu?

El dimecres 1 de febrer, van venir a l’escola professionals de diferents sectors per explicar-los a què es dediquen, com van trobar feina, què van estudiar i quins objectius tenen avui dia. Els i les professionals van respondre a preguntes com:

- Ja sabíeu què estudiaríeu?
- Vau canviar de carrera?
- Us agrada la feina que feu avui en dia?
- Parleu idiomes?
- Quin camí heu seguit?
- Quins consells ens doneu?

Moltes gràcies a tots i a totes per formar part d’aquestes jornades tan interessants, necessàries i profitoses pels nois i noies de l’escola.

Entre tots/es ajudem a l’alumnat a identificar la seva vocació i ajudar-los a fer una bona tria a l’hora de construir el seu futur.