ESO / BATXILLERAT

Claret Divulga

En el marc d’activitats del Claret Divulga, aquesta setmana (del 23 al 27 d'octubre) l’alumnat d’ESO i Batxillerat ha gaudit de moltes activitats i en destaquem:

  • Taller MenjaActua: l'alumnat de 1r Batx ha participat en el taller del projecte Demà que pretén oferir un espai on els nois/es puguin reflexionar sobre la sostenibilitat a través del menjar.
  • Xerrada sobre la prevenció del papil·loma humà: l'alumnat de 4t ESO ha assistit a una sessió pràctica i teòrica sobre el VPH. A la part teòrica s'explica què és el virus, quines malalties causa i com prevenir-lo. A la part pràctica, a través d'un joc de cartes, han posat a prova els seus coneixements.
  • Taller al CosmoCaixa: Heu pensat mai com funciona un parallamps? Us sabríeu protegir d'un camp elèctric potent? Al taller demostratiu Viu l'electricitat, l'alumnat de 1r Batx ha descobert com es genera, comporta i transmet l'electricitat.
  • Visita al centre d'innovació StartUB!: l'alumnat de 1r Batx ha visitat la unitat d'emprenedoria de la Universitat de Barcelona. El seu objectiu és promoure l’educació en innovació i emprenedoria per a millorar la qualitat de vida de la comunitat.
  • Sessió divulgativa de La Marató de TV3: els nois i les noies de 2n Batx han assistit a la xerrada sobre el tema d'enguany; la salut sexual i reproductiva.

Experimentar, viure i descobrir la ciència, la tecnologia, l'emprenedoria i la comunicació!