ESO / BATXILLERAT

Claret Divulga

En el marc d’activitats del Claret Divulga, aquesta setmana (del 8 al 12 de novembre) l’alumnat d’ESO i Batxillerat ha gaudit de diferents activitats i en destaquem:

  • Taller matemàtic "Probablement t'equivoquis": L'alumnat de 4t ESO ha realitzat aquest taller vivencial d'exploració de jocs i situacions d'atzar on la intuïció els pot fallar. Han treballat per parelles i han experimentat i recollit dades. Totes les activitats han estat acompanyades d'una explicació matemàtica i un "bingo" matemàtic on els i les alumnes han posat a prova el què han après.
  • Xerrada sobre La Marató de TV3: L'alumnat de 2n de Batxillerat i de 3r d'ESO han dut a terme una sessió divulgativa sobre La Marató d’enguany que tractarà sobre els problemes de salut mental com la depressió, l’ansietat, els trastorns bipolars, etc. Els/les alumnes han participat en una xerrada per a conscienciar-los de la importància d’aquesta i sobre com hem de cuidar-nos per dins i per fora. Els trastorns mentals són alteracions de la salut que impliquen una disfunció del pensament, les emocions, la conducta i que impacten en tots els àmbits de la vida.

Experimentar, viure i descobrir la ciència, l’emprenedoria i la comunicació!