ETAPA 3-7

Cantem i ballem amb Samfaina de Colors

Els nens i nenes de 1r i 2n d'EP, coincidint amb la festa de Santa Cecília, patrona de la música i els músics, aquesta setmana han gaudit d'un espectacle musical: Cabaret Patufet de Samfaina de Colors a l’Auditori de l'escola. 

Samfaina de Colors és música, poesia, teatre i emocions i fa 20 anys que ens acompanyen a l'escola! Enguany els nens i les nenes de Cicle Inicial han gaudit de l'espectacle:

Cabaret Patufet és un espectacle de música, cançó, conte, poesia i endevinalles per als més petits. Creatiu, emotiu, delicat, divertit i participatiu. Aconseguirà la Rateta Presumida trobar l’amor de la seva vida? I la Lluna, podrà enredar al Sol? Per què vol la nina Marta anar a la platja? Quin és l’ocell que dorm a la palla i que pon un ou cada setmana? El drac ens vol espatllar la festa. Se’n sortirà? I, en Patufet, que hi té a veure en tot plegat?

La música ens ajuda a canviar les emocions que sentim i és una eina molt útil per expressar-nos. Com els afecta als infants? A l'escola treballem la sensibilització musical a través de jocs, cançons, danses i expressió corporal.