ESO / BATXILLERAT

Campus Educaixa Challenge

Fomentar el compromís social de l’alumnat, és un dels reptes més importants que cal aconseguir perquè adquireixi valors que li permetin connectar amb el món que l’envolta. Per fer-ho cal promoure activitats que vinculin els seus interessos amb les problemàtiques de l’entorn, perquè finalment comprovi que pot ser capaç d’aportar el seu gra de sorra per millorar la societat.

Amb l’objectiu de facilitar aquesta tasca, des de l’escola participem en els programes que proposen EduCaixa per treballar aquests i molts altres valors.

Cadascuna d’aquestes iniciatives està dirigida a treballar una sèrie de competències clau per al desenvolupament de l’alumnat, perquè adquireixi una visió global i, alhora, detallada del món que l’envolta. A més, els dos programes, després d’una fase inicial classificatòria, ofereixen la possibilitat de participar Campus de l’EduCaixa Challenge que ha tingut lloc els dies 4, 5, 6 i 7 de maig de 2022 a Barcelona.

Campus Educaixa Challenge: Big Data i Repte Emprèn

Un total de 100 projectes premiats i 400 estudiants han continuat el seu camí a The Challenge. Tots a la seva manera, amb un projecte de canvi que pretén sacsejar el món. Són els futurs worldshakers: joves que han ideat un projecte de transformació que no vol quedar-se en un no res.

Des de l'escola, hem participat als programes de l'Educaixa Challenge Big Data i Repte Emprèn:

  • Big Data format pels alumnes de 4t ESO Víctor Pottier, Iván Rodríguez i Héctor Bordas.
  • Repte Emprèn format pels i les alumnes de 1r de Batxillerat Laia Vidal, Aina Fernández i Ignacio Copelli.

El repte del campus, celebrat a Barcelona, consisteix a desenvolupar projectes innovadors i sostenibles que impactin de manera positiva en la societat. Els nois i les noies disposen de l'ajuda d'una vintena de coaches per a evolucionar les seves idees.

Durant el campus han assistit a diferents xerrades de personalitats reconegudes, han visitat empreses, han dedicat temps als seus projectes, han utilitzat totes les eines necessàries i han rebut consells per a fer realitat les seves idees.

Enhorabona, nois i noies per haver pogut gaudir aquesta gran experiència! Seguim!