COL·LEGI

Campanya Solidària FEM NADAL

Com cada any per aquestes dates, la nostra escola proposa a l’alumnat la possibilitat de col·laborar en una activitat solidària.

Enguany, com a Escola amb Cor que som, convidem a les famílies i nois i noies de 1r i 2n d’ESO a participar en el projecte “De tot cor, Fem Nadal”, adreçat a les persones grans que viuen soles i promogut per Càritas.

Nadal és un moment molt especial, en el qual sentir-se estimat, saber que s’és important per algú altre i poder celebrar en companyia esdevé més important que mai, sobretot a mesura que es van fent anys. A Càritas ho saben, treballen cada dia acompanyant persones grans en la seva solitud i veient com els canvia la cara en rebre un regal fet per l’alumnat de les escoles que hi col·laboren.

Aquest any és més necessari que mai poder-los mostrar la nostra estima. La situació generada per la covid-19 fa mesos que els té pràcticament en aïllament per prevenir la malaltia. Més que mai necessiten el caliu que ens transmet Nadal. Per això volem fer arribar un petit regal a aquestes “grans persones grans”. Us convidem a participar portant del 23 al 30 de novembre una capsa (cartró) de neules i paper de regal (alumnat de 1r d’ESO) i un torró tou (alumnat de 2n d’ESO). Juntament amb una postal creada pels alumnes de 5è d’EP podrem fer arribar aquest petit obsequi (postal+torró+neules) a les persones grans que viuen soles.

Seguirem el protocol Covid-19 marcat per Càritas, deixant els regals en quarantena i assegurant el seu trasllat segur a Càritas.

Gràcies per IMPLICAR-VOS en aquesta acció solidària!

Altres Comunicacions
BATXILLERAT

Visita a la Pedrera

BATXILLERAT

Tómbola Solidària

BATXILLERAT

Programa AMGEN