COL·LEGI

Bona Pasqua!

Ha esclatat la primavera amb la seva llum que ens fa veure el bri de l’esperança en la Pasqua que celebrem. La mort no té l’última paraula, i els cristians cantem la Vida que dóna i omple de sentit la nostra existència.

Últimament sembla que les pautes de convivència, de conducta i d’acció estan totalment condicionades per les estadístiques i per les normatives que van sorgint a un ritme imprevist  i que sovint desconcerten la ciutadania. I aquesta forma d’actuar està amarant gran part de la vida social i política. Ens cal retrobar el sentit d’allò que fem i vivim, i preguntar-nos amb llibertat el per què i el per a què de cada acció i de les actituds que les conformen. Emmirallar-nos en el rostre de persones que han viscut la vida, l’han estimat i l’han compartit. 

Celebrar la Pasqua i creure en el Jesús ressuscitat té una força transformadora:
Creure en Jesús ressuscitat significa creure que la seva vida és la millor manera de ser humà.

Creure en Jesús ressuscitat significa que el poder de l'amor de Déu és més gran que tota violència, que  l’amor té l’última paraula, que tot allò que ens va dir i ensenyà és veritat.

Creure en Jesús ressuscitat implica viure com ell, implica seguir-lo, continuar la seva missió, ser les seves mans i els seus peus en el dia d'avui, transmetre el seu esperit compromès i estimador.

"Viure com ressuscitats" vol dir viure amb els criteris de Jesús.
No és una qüestió filosòfica, ni tan sols religiosa. És viure d'una altra manera.

Amb el desig que tota la comunitat educativa gaudeixi de salut, d’esperança i de convivència feliç:

Molt Bona Pasqua!

Josep Sanz
 

Altres Comunicacions
COL·LEGI

Llistat dels llibres pel curs 2021-2022

Famíies, a continuació trobareu el PDF per a descarregar el llistat de llibres