Secundària

Apunta't al Batxillerat Dual!

Pels qui encara no coneixeu el Batxillerat Dual, al Claret oferim aquest programa extraescolar que ofereix l'oportunitat d'aconseguir la doble titulació del Batxillerat estatal i nord-americà cursant ambdós estudis alhora, gràcies a la col·laboració amb Academica Corporation, institució escolar i educativa nord-americana que compta amb més de 150 escoles als Estats Units. 

L'alumnat haurà de cursar uns continguts addicionals exclusius del currículum nord-americà, que li permetran, a la vegada, perfeccionar el seu nivell d'anglès. A més a més, guanyarà molta experiència en e-learning i potenciarà la seva autonomia.

Aquest mes d'abril s'ha iniciat el període de matrícula, que restarà obert fins el proper 28 de maig. Si hi esteu interessats, visiteu el següent enllaç on us expliquem tots els tràmits que heu de fer: 

Per altra banda, us recordem a les famílies de 2n i 3r d'ESO que el proper 4 de maig us invitem a participar d'una reunió informativa virtual sobre el Batxillerat Dual a càrrec de la seva directora, l'Elizabeth Lynch. Per participar-hi cal que us apunteu a través del següent formulari:

Per a més informació sobre el Dual Diploma Program, podeu consultar el següent apartat del nostre web:

I veure el següent vídeo: