BATXILLERAT

Apropem el món de la literatura i les arts!

Dins del cicle Claret Arts i Lletres que celebrem a l’escola durant els mesos de març i abril, els nois i les noies de Batxillerat, gaudeixen de sortides i activitats relacionades amb el món de la literatura i les arts.

Aquesta setmana destaquem:

  1. La Plaça del Diamant: els i les alumnes de 2n de Batxillerat dins les matèries d’Història i Literatura, han visitat el refugi antiaeri de la coneguda Plaça del Diamant del barri de Gràcia. La simbologia de la plaça va fer un gir inesperat, quan l’any 1992, arran d’unes obres al carrer, es va descobrir el refugi antiaeri. Aquest, forma part dels més de 90 refugis que hi havia al barri de Gràcia i és un dels més grans que hi havia a Barcelona durant la Guerra Civil.
  2. La Sagrada Família: en la segona visita del dia, l’alumnat de 2n de Batxillerat va descobrir la basílica de la Sagrada Família, un clar exemple del modernisme català de l’arquitecte Antoni Gaudí i un edifici únic al món, que ha esdevingut tot un símbol de la ciutat. L’alumnat durant la seva visita, va veure les diferents façanes i va recórrer el seu interior, inspirat en la naturalesa i format per enormes columnes que creen un bosc de pedra. 

Amb aquestes sortides, pretenem fomentar l’interès pel patrimoni, les obres d’art i la història que expliquen.