ETAPA 8-11

Aprenem i experimentem fora de les aules

L’alumnat de l’Etapa 8-11 gaudeix d’unes vivències fora de l’escola per a enriquir tot el que treballen a l’aula i ampliar així els seus coneixements. A continuació us expliquem on han realitzat les sortides:

  • Els nens i nenes de 4t d'EP han anat al MNACTEC (Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya), situat a Terrassa. Els infants han conegut com era un laboratori de física experimental de començament de l’any 1907 i han realitzat els experiments que van servir per entendre el perquè dels fenòmens físics que ens envolten. D’aquesta manera, han continuat experimentant amb materials quotidians els fenòmens físics introduïts a l’aula, com la llum i el so
  • Els nens i les nenes 5è d'EP han anat a la Ciutadella Ibèrica de Calafell, han fet un recorregut pels carrers d'aquest poblat dels ibers cossetans i han entrat a les cases. En definitiva, han conegut la cultura dels ibers d'una manera excepcional gràcies a les reconstruccions i la museografia d'aquest singular equipament cultural. 

Encetem el mes de maig il·lusionats per a continuar gaudint d’aprendre de manera col·laborativa i vivencial.