BATXILLERAT

Al Batxillerat també aprenem fora de l'aula!

Al Claret, durant tot el curs, realitzem diferents sortides i activitats fora de l'aula per aprofundir en aspectes concrets de les matèries vinculades al seu currículum.

Els i les alumnes de 1r de Batxillerat han gaudit de diferents sortides i en destaquem:

  1. Visita a El Periódico i la Xarxa: dos mitjans de comunicació estatal i local (escrit i multimèdia) en els que van poder conèixer les seves instal·lacions i van realitzar un taller pràctic de comunicació. Quins perfils professionals necessiten aquest tipus d'empreses? L'alumnat ja ho sap!
  2. Cosmocaixa: els nois i les noies de 1r de Batxillerat van realitzar el taller "Investiga la vacuna del VIH". Un taller d'investigació biomèdica on l'alumnat va reproduir part de la investigació que es duu a terme als laboratoris de l'Institut de Recerca de la Sida, IrsiCaixa, per identificar substàncies candidates a formar part d'una vacuna contra la sida. El repte de l'alumnat va ser esbrinar, seguint les etapes de la metodologia científica i fent servir tècniques de laboratori, si una proteïna concreta del virus podria ser eficaç per eliminar la infecció per VIH.
  3. Taller assaig de materials: dins de la matèria de Tecnologia Industrial, els i les alumnes van fer un taller sobre assaigs de materials a la universitat EUSS. En aquest taller, van poder observar i realitzar de primera mà les diferents proves de resistència mecànica, duresa i tenacitat, prèviament estudiades de forma teòrica a l'aula.