ETAPA 3-7

Adaptació P3 · Benvinguts a l'escola!

Amb l'inici de curs, coneixem les noves cares i donem la benvinguda als nens i nenes de P3. Els més menuts i menudes de l’escola omplen les aules d’energia i il•lusió.

La setmana passada va ser l’adaptació dels nens i nenes de P3 de l’escola. Uns dies plens d’emocions que acaba de la millor manera: amb el somriure dels infants.

Els primers dies són clau perquè els nens i nenes s’adaptin a l’escola, coneguin a les mestres, comparteixin espais amb els companys/es i puguin gaudir d’un curs excepcional i únic.

Al Claret volem que els nens i nenes se sentin acollits en un entorn familiar i de confiança, per això comptem amb un equip de mestres que els acompanya, els comprèn, els dóna seguretat, respectant la seva individualitat i la seva diversitat. 

Utilitzem una pedagogia plural i realitzem activitats molt variades per tal que els infants es desenvolupin fomentant: l’adaptació, els hàbits, l’esforç, el joc, l’esperit crític, l’equilibri emocional i el treball en equip.


I què han fet en aquesta primera etapa d'adaptació? Ser molt feliços/es! Han ballat, han cantat, han jugat i s’ho han passat d’allò més bé! Benvinguts a l’escola!

Estem molt contents i contentes! Quina adaptació més bona!