COL·LEGI

Acredita el teu nivell d'anglès o francès!

Sabies que al Claret tots els membres de la nostra comunitat educativa: alumnes, famílies i personal, tenen la possibilitat d’acreditar el seu nivell d'anglès i/o francès realitzant uns examens de caràcter oficial des de l'escola mateix?

El proper divendres dia 10 de desembre a les 16h farem una sessió informativa sobre l'acreditació de llengües estrangeres. En aquesta sessió us explicarem la vàlua i el funcionament dels exàmens oficials del Trinity College London i els exàmens oficials de Francès DELF (A2-B1) que oferim des de l’escola per als nostres alumnes. També celebrem l’acte d’entrega de certificats a tots aquells alumnes que van acreditar el seu nivell d’anglès i francès el curs passat.

Els nivells d’anglès als que us podeu presentar són 5, des de l’A2 fins al C2 d’acord amb el Marc Comú de Referència per a les llengües. Aquestes proves estan obertes a totes aquelles persones que formen part de la comunitat educativa del Col·legi Claret: alumnes de secundària, famílies i treballadors de l’escola.

Aquesta sessió informativa està destinada a tota la comunitat educativa de l’escola així que us esperem a tots els alumnes i famílies que us pugui interessar informar-vos sobre aquest tema.

Ens trobarem el proper dia 10 de Desembre a les 16h presencialment a l’auditori de l’escola. 

Aquesta sessió informativa també s'emet en directe via zoom. Per seguir la sessió a distància feu clic al següent enllaç de zoom:

https://us02web.zoom.us/j/5550450235?pwd=Vm9GQ3dvU1VSdC9Xa0lUWDlKRFp3QT09