ESO / BATXILLERAT

2n Batx i 2n ESO · Projecte Herois

Data:
19 de novembre

Benvolgudes famílies,

Ens fa molta il·lusió comunicar-vos que aquest any tornem a engegar el projecte Herois a l’escola, després de les aturades provocades per la pandèmia.

Us recordem que aquest projecte s’ha ideat per aconseguir 2 objectius:  millorar la convivència entres els alumnes del Col·legi i prevenir casos d’assetjament escolar. 

El reiniciem el proper divendres 19 de novembre amb els cursos de 2n de batxillerat, els  superherois i l’alumnat de 2n d’ESO, els herois. La missió al voltant de la qual es desenvoluparan les activitats serà DIFERENTS CERVELLS, DIFERENTS SUPERPODERS!

L’alumnat de 2n de batxillerat, des de la matèria de filosofia i després d’haver assistit a una xerrada-taller de Neuroeducació, ha programat activitats pensades per a l’alumnat de 2n d’ESO entorn a la missió proposada. En aquest cas, com les nostres nostres característiques neurocognitives influencien en el nostre procés d’aprenentatge.

Els herois, han personalitzat el seu portfoli on deixaran constància de la valoració les conclusions i els compromisos després de la trobada amb els seus superherois.

Esperem que la missió pugui aconseguir-se amb els superpoders del respecte, l’empatia i l’assertivitat!