Una gimcana de tardor

29 d'octubre ESO

Una data emblemàtica i commemorativa que tenim present tots els membres que formem part de la comunitat educativa del Col·legi Claret és sens cap mena de dubte el 24 d’octubre, dia que se celebra la festa del Pare Claret amb la tradicional gimcana de Secundària i Batxillerat.

Doncs sí, més de quatre-cents alumnes es van trobar el passat dimecres al parc de la Creueta del Coll per començar una gimcana divertida i diferent.

Enguany, i tenim com a referent constant l’ONU, els diversos grups de joves i proves sorgien dels Anys i Dies Internacionals que commemora l’organisme internacional. Així podíem trobar un equip format a partir de l’Any Internacional dels Idiomes que realitzava la prova relacionada amb el Dia dels Drets Humans. I tot, amb una fita final, crear el mapa dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Un matí de tardor en què els avis que es trobaven en el parc per realitzar les seves activitats quotidianes no deixaven de sorprendre’s veient uns joves fent mímica per representar els Drets Humans; a d’altres com amb lletres plastificades s’organitzaven per inventar tirallongues de paraules per celebrar l’Any Internacional de l’Alfabetització; altres que ...

Un dia d’octubre del segle XXI per recordar el fundador de la nostra escola: Sant Antoni Ma. Claret, més conegut com a Pare Claret. 

Podeu trobar més fotos de la Diada del Pare Claret a la Galeria d'Educamos, dins de la carpeta Col·legi-Diada Pare Claret.