Portes Obertes

11 de març Col·legi

El passat dissabte 9 de març vam obrir les portes de la nostra escola per donar a conèixer el nostre projecte educatiu i les nostres instal·lacions. Estem molt agraïts a totes les famílies que van venir i desitgem que la jornada els servís per orientar-se i resoldre dubtes.

Durant tot el matí es van organitzar diferents xerrades de presentació i es va animar a les famílies a recòrrer lliurement tota l'escola. A més a més, els visitants més petits van poder gaudir d’un ampli ventall d’activitats com un circuit psicomotriu, manualitats, cants, danses i contacontes. També es va organitzar un punt de trobada al menjador d'infantil entre famílies actuals del parvulari i futures famílies, una bona oportunitat per fer un intercanvi d'opinions i experiències. Al pati vell, els visitants van poder veure la competició de robòtica i la mostra de miniempreses de l'alumnat emprenedor de 1r de Batxillerat, alhora que van poder viure de prop l'ambient festiu dels partits dels diferents esports que se celebren cada cap de setmana.

Volem agrair a tot l'equip docent i personal de l'escola que va acompanyar i atendre a les noves famílies. També volem agrair a les famílies actuals que van fer de contaires als contacontes de la biblioteca i a aquelles que van estar presents al punt de trobada, i sobretot a tot l'alumnat voluntari de secundària que va participar de les jornades interactuant amb les famílies i participant de les activitats pels més petits. 

Som conscients que algunes famílies interessades en la nostra escola no van poder assistir a la jornada, per aquest motiu, les invitem a posar-se en contacte amb la secretaria de l'escola per concertar una visita.

@: secretaria@claretbarcelona.cat
T. 93 208 18 30