Moltes gràcies!

12 de març Col·legi

Al llarg de les últimes setmanes hem rebut moltes mostres de suport per part de famílies i exalumnes davant les notícies que han sortit als mitjans de comunicació referents a la nostra escola. Volem agrair les seves paraules i la seva confiança, que ens animen a encarar el futur amb empenta i amb les millors condicions per a l'educació dels nostres infants. 

A continuació, publiquem les paraules que ens ha enviat l'Esther Forné, que recullen molt bé la solidaritat i el suport que molts ens han transmès.

 
"Fa dies estem sentint a les notícies presumptes abusos a algun infant. Avui ens hem llevat amb la notícia de la primera denúncia.
 
Tot aquest enrenou fa mal, és clar i molt. Mal primer de pensar que pot ser cert, mal per tot lo après i pels valors que ens han fet identificar-nos amb un projecte des de ben joves i que forma part de la nostra vida, ara com a pares, ja a la maduresa.
 
Però no podem pensar que l'escola no forma part d'aquest món complex i a vegades convuls que ens envolta. En forma part, és clar! I així ha de ser. I és en aquesta mateixa escola que ara alguna cosa sembla que es qüestiona. Però aquí hem après que les millors eines són l'esforç, la constància i que uns valors com l'amor, la dignitat, la veritat, la llibertat... són la part més íntima i preuada de tots nosaltres.
 
Un cop més ens doneu l'exemple, mestres, direcció i titular, agafant amb força i de front el tema, amb transparència i contundència. Sí senyor.
No podia ser d'altra manera.
 
Sobretot no oblideu ni un segon que no esteu sols. Representeu ensenyaments de moltes vides i molts anys de dedicació de grans i bellíssimes persones. Molts esforços que clamen que tot s'aclareixi per seguir endavant aquest projecte únic que tots tant estimem.
 
Aquesta denúncia n'és la millor oportunitat per acabar amb dubtes i supòsits. Tanquem-ho amb fets que ens deixin mirar endavant i posar-ho tot a lloc, el que sigui, però en un lloc ferm on seguir construint més i més. Donarem la volta a l'adversitat com sempre hem fet, creixent d'ella mateixa, si cal des del dolor, com ensenyem als nostres fills que s'ha de superar la vida, sense por!
 
És massa important aquest projecte, i massa els talents que en el passat i en el present hi esteu i hi estem treballant.. tots sou i som també part del futur del que mės estimem, els nostres fills.
 
És tot aquest recorregut vital que ens fa tant i tant magnífics!
 
Ara més que mai.. Endavant, junts, seguim!"
 
Esther Forné.